Paper by FiftyThree

Paper by FiftyThree 2.1.0

Tekeningen, schilderijen en notities maken op je iPad

VOOR

  • Intuïtieve interface
  • Reageert op druk van vingers

TEGEN

  • Gratis versie erg summier

Excellent
9

Paper by FiftyThree brengt de pret van het schetsen naar de gevoeligste tablet onder de zon. De software is gratis voor héél licht kladwerk maar je merkt al gauw dat je meer tekenmateriaal verlangt van Paper. Met de juiste bewegingen maak je niet alleen schetsen; ook aquarelleren behoort na betaling tot de mogelijkheden.

Of je nu designer bent of niet; het maken van schetsen is een rustgevend tijdverdrijf. Even lekker kladden doe je gemakkelijk in één van de schetsboeken die Paper voor je klaarzet, hoewel je ook zelf boeken aanmaakt. Een vulpen ligt al voor je klaar, voor andere gereedschappen dien je aankopen vanuit de app te verrichten. Zo zijn er potloden, fineliners en zelfs aquarelkwasten in petto. Al bij het uitproberen van de vulpen merk je dat je iets moois in handen hebt met Paper.

De ondergrond in Paper voelt als écht schetsmateriaal, temeer omdat de druk van je vingers (of een speciale pen) effect heeft op de lijnen. Zo maak je met de juiste aanraking dikke stroken of hele fijne lijntjes. Navigatie is tevens een genot: even knijpen en je verlaat een tekening, nog een keer knijpen en je bent uit het album. Wil je stroken ongedaan maken, dan plaats je twee vingers op het scherm en maak je een cirkelbeweging. De gratis versie is leuk om mee te spelen, maar daarna wil je vast meer: Paper vermaakt uren aaneen.

Paper is prachtig tekengereedschap, geschikt voor kladders én pro's. Na het spelen met de gratis versie wil je natuurlijk meer én zo'n speciale pen waarmee je op tablets schetst.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor iphone

Meer
Paper by FiftyThree

Download

Paper by FiftyThree 2.1.0

Beoordelingen about Paper by FiftyThree